Δαμιανού: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για τα ΛΟΑΤ άτομα»

Δαμιανού: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για τα ΛΟΑΤ άτομα»

Απαράδεκτες χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου για τα ΛΟΑΤ άτομα (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανς και Ιντερσεξ).

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Δαμιανού είπε ότι δυστυχώς τέτοιες δηλώσεις στέλλουν τον κόσμο πίσω στο μεσαίωνα.

“Η Εκκλησία και ο Αρχιεπίσκοπος δεν μπορεί να είναι φορείς ρητορείας μίσους, αντίθετα η αποδοχή της διαφορετικότητας πρέπει να χαρακτηρίζει μια σύγχρονη κοινωνία”, σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE