Η Κύπρια που αποκάλεσε τον Θέμο «χοντρό» και την Δούκισσα «όμορφη παγοκολώνα»!

Η Κύπρια που αποκάλεσε τον Θέμο «χοντρό» και την Δούκισσα  «όμορφη παγοκολώνα»!

Και όλα αυτά δημοσίως...

Η Βανέσσα Πομπόνη την Τετάρτη (2/1) άνοιξε το σπίτι της στους «Καλόγηρους» της Λεμεσού και έδωσε μια συνέντευξη στο κανάλι «Ε», όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η Κόμισσα πόσταρε στιγμιότυπα από την συνέντευξη στον λογαριασμό της στο facebook με το σχόλιο: «Special συνέντευξη με το κανάλι E της Ελλάδας. Όταν λες ένα μεγάλο όχι σε Θέμο και «Όλα» γιατί δεν γουστάρεις τον χοντρό και την όμορφη παγοκολώνα, τα λες στο Ε γιατί γουστάρεις πιο πολύ...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE