Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος

Στην Κύπρο για επταήμερη επίσημη επίσκεψη βρίσκεται από την Τετάρτη (02/11) το βράδυ ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου.

Τον Πατριάρχη Σερβίας και τη συνοδεία υποδέχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου.

Η επίσημη υποδοχή του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Στη συνέχεια τέλεστηκε Δοξολογία στον καθεδρικό ναό Αγίου Ιωάννη.

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου οι Προκαθήμενοι των δύο Εκκλησιών θα προστούν του Αρχιερατικού Συλλείτουργου, που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

Την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Πατριάρχης Σερβίας θα επισκεφθεί Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές του νησιού.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE