Θα μας τρελάνουν με το Τζόκερ - Νέο τζακ ποτ - Διαβάστε το ποσό που κληρώνει!

Θα μας τρελάνουν με το Τζόκερ - Νέο τζακ ποτ - Διαβάστε το ποσό που κληρώνει!

Τυχεροί αριθμοί οι 12, 21, 17, 23, 20 και τζόκερ το 15

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, καθώς δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία. Έτσι, την προσεχή Κυριακή (06/11) οι νικητές θα μοιραστούν το ποσό των 11,5 εκατ. ευρώ, που θα βρίσκεται στην «μπάνκα». 

Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης ήταν οι: 12, 21, 17, 23, 20 και τζόκερ το 15, ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να τους μαντέψει όλους σωστά.

Μετά και το νέο τζακ ποτ, ισοφαρίστηκε το ιστορικό ρεκόρ των 14 συνεχόμενων κληρώσεων χωρίς μεγάλο νικητή, που κρατά από την άνοιξη του 2010.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE