Deutsche Bank: Λιγότερο πιθανό ένα «σκληρό Brexit»

Deutsche Bank: Λιγότερο πιθανό ένα «σκληρό Brexit»

Οι αναλυτές της Deutsche Bank εκτιμούν επίσης πως είναι πιθανό η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι να αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές την επόμενη χρονιά

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου πως η βρετανική κυβέρνηση χρειάζεται την έγκριση της Βουλής προκειμένου να ενεργοποιήσει το άρθρο 50, καθιστά λιγότερο πιθανό ένα «σκληρό Brexit», εκτιμούν οι αναλυτές της γερμανικής Deutsche Bank.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές την επόμενη χρονιά μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

«Συνολικά, έχει αποδυναμωθεί και άλλο η θέση της πρωθυπουργού Μέι για το Brexit κάτι που καθιστά τη διενέργεια βουλευτικών εκλογών την επόμενη χρονιά το βασικό μας σενάριο, είτε πριν είτε μετά το Άρθρο 50» αναφέρει σε σημείωμα της η γερμανική τράπεζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE