Deutsche Bank: Λιγότερο πιθανό ένα «σκληρό Brexit»

Deutsche Bank: Λιγότερο πιθανό ένα «σκληρό Brexit»

Οι αναλυτές της Deutsche Bank εκτιμούν επίσης πως είναι πιθανό η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι να αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές την επόμενη χρονιά

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου πως η βρετανική κυβέρνηση χρειάζεται την έγκριση της Βουλής προκειμένου να ενεργοποιήσει το άρθρο 50, καθιστά λιγότερο πιθανό ένα «σκληρό Brexit», εκτιμούν οι αναλυτές της γερμανικής Deutsche Bank.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές την επόμενη χρονιά μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

«Συνολικά, έχει αποδυναμωθεί και άλλο η θέση της πρωθυπουργού Μέι για το Brexit κάτι που καθιστά τη διενέργεια βουλευτικών εκλογών την επόμενη χρονιά το βασικό μας σενάριο, είτε πριν είτε μετά το Άρθρο 50» αναφέρει σε σημείωμα της η γερμανική τράπεζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE