Νέο περιστατικό βίας ταρακουνά το Υπουργείο Παιδείας - Πατέρας μαθητή έσπασε στο ξύλο καθηγητή στη Λεμεσό

Νέο περιστατικό βίας ταρακουνά το Υπουργείο Παιδείας - Πατέρας μαθητή έσπασε στο ξύλο καθηγητή στη Λεμεσό

Νέο περιστατικό βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 3/11 σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μαθητής παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο, στο όποιο παραβρέθηκε και ο πατέρας του, όπου σε ανείπωτο χρόνο άρχισε να σπάζει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ στην συνέχεια επιτέθηκε σε καθηγητή, σπάζοντας τον στο ξύλο.  

Στην συνέχεια έφυγε σαν κύριος λες και δεν συμβαίνει τίποτα.. 

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας με τον κ. Κυπριανός Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, μας ανάφερε ότι το Υπουργείο Παιδιάς θα εξετάσει το όλο ζήτημα και θα τοποθετηθεί επίσημα αν το κρίνει αναγκαίο.

Έκτορας Γεωργίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE