Υπόθεση παρενόχλησης 12χρονης στην Πάφο - «Ε, και; Είναι κακό να φιλώ την αδερφότεκνή μου;» είπε ο 54χρονος

Υπόθεση παρενόχλησης 12χρονης στην Πάφο - «Ε, και; Είναι κακό να φιλώ την αδερφότεκνή μου;» είπε ο 54χρονος

«Ε, και; Είναι κακό να φιλώ την αδερφότεκνή μου;». Αυτό ήταν το νόημα των όσων ανέφερε στην Αστυνομία 54χρονος Πάφιος, μετά από σε βάρος του καταγγελία που τον θέλει να φιλούσε τη 12χρονη ανηψιά του σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Βάσει της καταγγελίας ο 54χρονος επιτέθηκε άσεμνα στην 12χρονη. Συγκεκριμένα, φέρεται να την έριξε στο κρεβάτι και να τη φιλούσε και να τη χάιδευε στα πόδια και σε άλλη μέρη του σώματός της.

Το περιστατικό σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη σημειώθηκε στις 22 Οκτωβρίου όταν η 12χρονη επισκέφτηκε το σπίτι της θείας της, αδερφής του πατέρα της, για να μεταβούν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ο 54χρονος στην απουσία της συζύγου του και εξ άιματος θείας της 12χρονης, την οδήγησε σε υπνοδωμάτιο, όπου σύμφωνα με την καταγγελία σημειώθηκε και η κακοποίηση.

Η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε τα όσα είχαν γίνει στην μητέρα της και η τελευταία αφού πρώτα ειδοποίησε το γραφείο ευημερίας, μετέβησαν στην Αστυνομία όπου και έκαναν την καταγγελία.

Ο ύποπτος δεν αρνήθηκε πλήρως τα όσα του καταλογίζουν, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Παρασκευή (04/11) και εν συνεχεία εκδόθηκε διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE