Υπόθεση παρενόχλησης 12χρονης στην Πάφο - «Ε, και; Είναι κακό να φιλώ την αδερφότεκνή μου;» είπε ο 54χρονος

Υπόθεση παρενόχλησης 12χρονης στην Πάφο - «Ε, και; Είναι κακό να φιλώ την αδερφότεκνή μου;» είπε ο 54χρονος

«Ε, και; Είναι κακό να φιλώ την αδερφότεκνή μου;». Αυτό ήταν το νόημα των όσων ανέφερε στην Αστυνομία 54χρονος Πάφιος, μετά από σε βάρος του καταγγελία που τον θέλει να φιλούσε τη 12χρονη ανηψιά του σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Βάσει της καταγγελίας ο 54χρονος επιτέθηκε άσεμνα στην 12χρονη. Συγκεκριμένα, φέρεται να την έριξε στο κρεβάτι και να τη φιλούσε και να τη χάιδευε στα πόδια και σε άλλη μέρη του σώματός της.

Το περιστατικό σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη σημειώθηκε στις 22 Οκτωβρίου όταν η 12χρονη επισκέφτηκε το σπίτι της θείας της, αδερφής του πατέρα της, για να μεταβούν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ο 54χρονος στην απουσία της συζύγου του και εξ άιματος θείας της 12χρονης, την οδήγησε σε υπνοδωμάτιο, όπου σύμφωνα με την καταγγελία σημειώθηκε και η κακοποίηση.

Η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε τα όσα είχαν γίνει στην μητέρα της και η τελευταία αφού πρώτα ειδοποίησε το γραφείο ευημερίας, μετέβησαν στην Αστυνομία όπου και έκαναν την καταγγελία.

Ο ύποπτος δεν αρνήθηκε πλήρως τα όσα του καταλογίζουν, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Παρασκευή (04/11) και εν συνεχεία εκδόθηκε διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE