ΠΑΦΟΣ: 54χρονος «θείος» φέρεται να απομόνωνε και να παρενοχλούσε 12χρονη στο σπίτι της

ΠΑΦΟΣ: 54χρονος «θείος» φέρεται να απομόνωνε και να παρενοχλούσε 12χρονη στο σπίτι της

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης, η δεύτερη σε μια εβδομάδα, καταγγέλθηκε και διερευνάται από την Αστυνομία Πάφου.

Αυτή τη φορά θύμα φέρεται να είναι 12χρονη η οποία παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 54χρονο θείο της, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της 12χρονης στην Αστυνομία, ο θείος της την απομόνωσε και την παρενόχλησε σεξουαλικά στο σπίτι τους.

Η δωδεκάχρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και αρμόδιο λειτουργό ο οποίος δεν διαπίστωσε οτιδήποτε ανησυχητικό.

Η Αστυνομία ωστόσο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και συνέλαβε τον 54χρονο ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή (4/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης 6 ημερών.

Φερόμενος ως δράστης ο σύζυγος της αδελφής του πατέρα της δωδεκάχρονης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE