Α. Αγγελίδης: «Τα παιδιά είναι το μέλλον» - Εκδήλωση της Αστυνομίας στο My Mall Λεμεσού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Α. Αγγελίδης: «Τα παιδιά είναι το μέλλον» - Εκδήλωση της Αστυνομίας στο My Mall Λεμεσού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκδήλωση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/11 στο My Mall της Λεμεσού με τίτλο: «Να με προσέχεις».

 Η εκδήλωση που διοργάνωσε το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αστυνομίας αποτελεί μέρος της εκστρατείας για την προστασία των παιδιών σε θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική παρενόχληση, τη χρήση του διαδικτύου και την οδική ασφάλεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Αντρέας Αγγελίδης και μιλώντας στο ThemaOnline δήλωσε ότι: «Τα παιδιά είναι ότι πολυτιμότερο και η επένδυση για το μέλλον της κοινωνίας μας. Γι αυτό η προστασία τους είναι σημαντική για τους κινδύνους που ελλοχεύουν»¨.

Ο κ. Αγγελίδης συνοδευόταν από την σύζυγο του και τον μικρό του γιό ενώ παρόντας στην εκδήλωση ήταν και ο βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας  Επιχειρήσεων Λάμπρος Θεμιστοκλέους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέλη της Αστυνομίας παρέδωσαν  ενημερωτικό/διαφωτιστικό υλικό καθώς και συμβουλές στο κοινό για θέματα που αφορούν στην προστασία των παιδιών.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE