Φθινόπωρο χωρίς βροχές – Αύξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Φθινόπωρο χωρίς βροχές – Αύξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Αναμένεται άνοδος στη θερμοκρασία από την Τετάρτη (9/11).

Μικρή αύξηση στη θερμοκρασία τις επόμενες μέρες αναμένεται, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Συγκεκριμένα την Τετάρτη (9/11) και την Πέμπτη (10/11) αναμένεται η θερμοκρασία να σημειώσει μικρή άνοδο.

Το απόγευμα της Κυριακής (6/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για το βράδυ της ίδιας μέρας.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15  στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Τη Δευτέρα (7/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.   

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE