Δεν μπορούσαν να γίνουν κυρτώματα στον δρόμο που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα ο άτυχος 20χρονος Νικόλας Διακουρτής, ήταν το μήνυμα που μας έδωσε ο κοινοτάρχης του Αστρομερίτη Άρης Κωνσταντίνου, καθώς ο δρόμος θεωρείται υπεραστικός.
Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κοινοτάρχη της κοινότητας Αστρομερίτη μας ξεκαθάρισε ότι η αίτηση αφορούσε κυρτώματα πλησίον του αστυνομικού σταθμού, 500 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης του θανατηφόρου τροχαίου.
Ο κύριος Κωνσταντίνου, εξήγησε στην ιστοσελίδα μας ότι το κοινοτικό συμβούλιο έστειλε αίτημα για δημιουργία κυρτωμάτων σε σημεία πλησίον των καφενείων της κοινότητας προς το οδόφραγμα και προς τα φώτα τροχαίας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Αστυνομία δεν συνέστηνε τη δημιουργία κυρτωμάτων στον δρόμο, ενώ μας επιβεβαίωσε ότι στον δρόμο γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ατυχήματα.
Το αίτημα, που εστάλη, εξετάστηκε από τον Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών, το οποίο και απορρίφθηκε από την επιτροπή που τον απαρτίζει.
Ο κοινοτάρχης της κοινότητας δήλωσε ότι το θέμα τέθηκε εκ νέου σε συνεδρία του κοινοτικού συμβουλίου όπου και αποφασίστηκε η αποστολή νέου αιτήματος.
Αυτή τη φορά το κοινοτικό συμβούλιο Αστρομερίτη υποδεικνύει σε χάρτη τα σημεία όπου επιθυμεί να τοποθετηθούν κυρτώματα.
![](/img/path/astromeritis-dromos (1).jpg)
![](/img/path/astromeritis-dromos (2).jpg)
![](/img/path/astromeritis-dromos (3).jpg)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Φωνάζουν οι κάτοικοι: «Θα ήταν μαζί μας ο Νικόλας» – Έγινε αίτημα για κυρτώματα που απερρίφθη από την Αστυνομία
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Η σοβαρή αμέλεια του αδικοχαμένου Νικόλα – Αφέθηκε Eλεύθερος ο 57χρονος
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του αδικοχαμένου Νικόλα: «Άφησες την τελευταία σου ανάσα μες την αγκαλιά μου…»
Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατο του 20χρονου μοτοσικλετιστή – Τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στον συλληφθέντα οδηγό
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Ο 22χρονος Νικόλας Διακουρτής το θύμα της ασφάλτου – Συνελήφθη 57χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ – Θανατηφόρο στον Αστρομερίτη – 22χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Προσπερνούσε τη στιγμή της σύγκρουσης ο 22χρονος - Έστριβε δεξιά το αυτοκίνητο