ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πήγε στις πρώτες βοήθειες με την θήκη πιστολιού στην μέση... Χειροπέδες σε 58χρονο

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πήγε στις πρώτες βοήθειες με την θήκη πιστολιού στην μέση... Χειροπέδες σε 58χρονο

Στην αυτόφωρη σύλληψη 58χρονου κατοίκου της επαρχίας Αμμοχώστου, προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (06/11) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης μεταφοράς αεροβόλων πιστολιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του 58χρονου, διενεργήθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου ο τελευταίος είχε μεταβεί για περίθαλψη, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε. Αστυνομικός που εκτελούσε χρέη φρουρού, του Νοσοκομείου, εντόπισε στην κατοχή του ένα έμφορτο, αεροβόλο πιστόλι.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε κρεμασμένη στην ζώνη του παντελονιού του 58χρονου, μια ρούχινη θήκη πιστολιού, ενώ σε τσαντάκι, που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκε αριθμός μεταλλικών σφαιριδίων. Επίσης, από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα ακόμα αεροβόλο πιστόλι και ένας φορητός φάρος αυτοκινήτου, χρώματος μπλε.

Ο 58χρονος, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE