ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την ώρα μόνο κρύο μας επιφυλάσσει ο καιρός – Έρχεται σκόνη και αύξηση της θερμοκρασίας

Για την ώρα μόνο κρύο μας επιφυλάσσει ο καιρός – Έρχεται σκόνη και αύξηση της θερμοκρασίας

Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Τη Δευτέρα (07/11) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς,  μέχρι 3  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 14  στα παράλια και στους 6  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (08/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3  και παροδικά μέχρι μέτριοι 3  με 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης (08/11) θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς 3  και παροδικά στα ανατολικά και νότια μέχρι μέτριοι 3  με 4  Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

 Την Τετάρτη (09/11) αναμένονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη (10/11) αναμένονται αρχικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις,  αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο,  κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Την Παρασκευή (11/11) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και βόρεια.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top