Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Συνεργατισμό την Δευτέρα 14/11

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Συνεργατισμό την Δευτέρα 14/11

Πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα 14/11 Γενική Συνέλευση των μετόχων του Συνεργατισμού, σε μια έκτακτη σύνοδο στον απόηχο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η Συνέλευση θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις για τη συνάντηση που είχαν αξιωματούχοι του ΥΠΟΙΚ και της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας με τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού και θα πάρει αποφάσεις.

Η σύγκληση της έκτακτης συνέλευσης σηματοδοτεί εξελίξεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή του Συνεργατισμού, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Συνεργατισμός βρίσκεται υπό καθεστώς κρατικών ενισχύσεων, αφού έλαβε σε δύο περιπτώσεις κρατική στήριξη συνολικού ύψους €1,67 δισεκατομμυρίων. Η κρατική στήριξη δίνεται υπό την προϋπόθεση έγκρισης σχεδίου αναδιάρθρωσης.

Η συνάντηση έγινε στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή για το κατά πόσον ο Γενικός Ελεγκτής έχει το δικαίωμα διεξαγωγής διαχειριστικού ελέγχου στην ΣΚΤ και της κατάθεσης πρότασης νόμου από τον ΔΗΣΥ για εξαίρεση του Συνεργατισμού από την διενέργεια του ετήσιου διαχειριστικού ελέγχου από τη Ελεγκτική Υπηρεσία. Η ψηφοφορία επί της πρότασης νόμου αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου.


Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE