Συνεχίζεται η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Κύπρου - Νέα κτήρια €25,5 εκ. μέχρι το 2020

Συνεχίζεται η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Κύπρου - Νέα κτήρια €25,5 εκ. μέχρι το 2020

Με την ανέγερση δυο νέων κτηρίων εντός του χώρου της πανεπιστημιούπολης συνεχίζει την ανάπτυξή του το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2020 με το κόστος ανέγερσης να προέρχεται από δωρεές του Ιδρύματος Αναστάσιος Π. Λεβέντης (€6.000.000) και από τον Δρ Αρτέμη Χατζηπαναγή (€3.000.000).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, το ένα κτίριο αφορά το «Κτίριο Βιολογικών Επιστημών Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη» και το άλλο θα στεγάζει την ιατρική σχολή με την ονομασία «Κτιρίο Διδασκαλίας Ιατρικών και Βιολογικών Επιστημών Δρ Αρτέμης Χατζηπαναγής» στο οποίο θα στεγάζονται  και οι χώροι διδασκαλίας ΧΩΔ03.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE