Ευρωπαϊκή διάκριση για Κύπρια ερασιτέχνη φωτογράφο! Προσπέρασε ακόμα και επαγγελματίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ευρωπαϊκή διάκριση για Κύπρια ερασιτέχνη φωτογράφο! Προσπέρασε ακόμα και επαγγελματίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με το βραβείο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος διακρίθηκε η Κύπρια ερασιτέχνης φωτογράφος Έλενα Γεωργίου, η οποία συμμετείχε σε Ευρωπαϊκό διαγωνισμό φωτογραφίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της βραβευθείσας, έλαβε το βραβείο στη πρώτη κατηγορία, που είχε σαν θέμα «τρόπος ζωής που προωθεί την αειφορία μέσα στη πόλη».

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος και ήταν ανοικτός τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφους.

Σκοπός ήταν να κινητοποιήσει τους Ευρωπαίους πολίτες για μια σειρά από περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ο φετινός διαγωνισμός επικεντρώθηκε στις πόλεις.

Οι συμμετέχοντες ήταν πέρα των 1.100 και διαγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες.

Πέραν της πρώτης κατηγορίας, στην οποία βραβεύτηκε η κ. Γεωργίου από τη Λευκωσία, το βραβείο στην κατηγορία «Περιπλάνηση στη πόλη» έλαβε ο Daniel Kusák από την πόλη Uherský Brod της Τσεχίας, ενώ το βραβείο στην κατηγορία «Ελεύθερος χρόνος στη πόλη» έλαβε η Erika Zolli από το Μιλάνο της Ιταλίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE