Ο Πρόεδρος της Πολωνίας ευχήθηκε επίλυση του Κυπριακού και επανένωση της χώρας

Ο Πρόεδρος της Πολωνίας ευχήθηκε επίλυση του Κυπριακού και επανένωση της χώρας

​Την ευχή για επίλυση του κυπριακού ζητήματος για επανένωση της Κύπρου και για το καλό του κυπριακού λαού εξέφρασε ο Πρόεδρος της Πολωνίας Andrzej Duda, ο οποίος δέχθηκε πρόσφατα τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Πολωνία Πέτρου Κέστορα.

Ο κ. Κέστορας επέδωσε τα διαπιστευτήρια του σε τελετή που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο «Belvedere στη Βαρσοβία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά την ιδιαίτερη συνάντηση που ακολούθησε την τελετή διαπιστευτηρίων, ο Πρόεδρος Duda υπογράμμισε τις φιλικές σχέσεις που συνδέουν τις δυο χώρες, εκφράζοντας την επιθυμία της Πολωνίας για περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση τους και εξέφρασε την ευχή για επίλυση του κυπριακού ζητήματος για επανένωση της Κύπρου και για το καλό του κυπριακού λαού.

Ο κ. Πρέσβης ενημέρωσε τον Πολωνό Πρόεδρο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εν εξελίξει ειρηνευτική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE