Ο Πρόεδρος της Πολωνίας ευχήθηκε επίλυση του Κυπριακού και επανένωση της χώρας

Ο Πρόεδρος της Πολωνίας ευχήθηκε επίλυση του Κυπριακού και επανένωση της χώρας

​Την ευχή για επίλυση του κυπριακού ζητήματος για επανένωση της Κύπρου και για το καλό του κυπριακού λαού εξέφρασε ο Πρόεδρος της Πολωνίας Andrzej Duda, ο οποίος δέχθηκε πρόσφατα τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Πολωνία Πέτρου Κέστορα.

Ο κ. Κέστορας επέδωσε τα διαπιστευτήρια του σε τελετή που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο «Belvedere στη Βαρσοβία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά την ιδιαίτερη συνάντηση που ακολούθησε την τελετή διαπιστευτηρίων, ο Πρόεδρος Duda υπογράμμισε τις φιλικές σχέσεις που συνδέουν τις δυο χώρες, εκφράζοντας την επιθυμία της Πολωνίας για περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση τους και εξέφρασε την ευχή για επίλυση του κυπριακού ζητήματος για επανένωση της Κύπρου και για το καλό του κυπριακού λαού.

Ο κ. Πρέσβης ενημέρωσε τον Πολωνό Πρόεδρο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εν εξελίξει ειρηνευτική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Χωρίς συμφωνία οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν μετά από 21 ώρες διαπραγματεύσεων - Οι ΗΠΑ πρέπει να εγκαταλείψουν τις «παράλογες απαιτήσεις» τους, λέει η Τεχεράνη

LIVE: Χωρίς συμφωνία οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν μετά από 21 ώρες διαπραγματεύσεων - Οι ΗΠΑ πρέπει να εγκαταλείψουν τις «παράλογες απαιτήσεις» τους, λέει η Τεχεράνη

Ολοκληρώθηκαν μετά από 21 ώρες οι συνομιλίες  για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στο Πακιστάν, με τους απεσταλμένους των δύο χωρών να συζητούν μέσα στην ίδια αίθουσα. Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει: «Το ίδιο μου κάνει», «δεν έχει καμιά διαφορά» είτε κλειστεί, είτε όχι συμφωνία με το Ιράν. Κερδίζουμε, όπως κι αν έχει -- τους νικήσαμε στρατιωτικά». Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE