Ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας έκανε σημειώματα στον υπόκοσμο και έβαζε υπογραφή άλλου αστυνομικού

Ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας έκανε σημειώματα στον υπόκοσμο και έβαζε υπογραφή άλλου αστυνομικού

Πράματα και θάματα προκύπτουν από την υπόθεση του τετραπλού φονικού στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Πολίτη», μέλη του αστυνομικού σώματος φέρονται να ενημέρωναν με σημειώματα ανθρώπους του κυπριακού υποκόσμου για τις κινήσεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται συντάκτες των δημοσιευμάτων χρησιμοποιούσαν τους κωδικούς άλλων συναδέλφων τους. Εδώ να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν έναν ειδικό κωδικό στα υπηρεσιακά τους σημειώματα που αντιστοιχεί με την ταυτότητά τους. Κάθε αστυνομικούς που συντάσσει ένα τέτοιο σημείωμα, αντί να βάζει το όνομά του, χρησιμοποιεί έναν κωδικό που αντιστοιχεί μ΄ αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο ΜανώληςΚαλατζής, «αστυνομικός που μετατέθηκε προσφάτως αποκάλυψε πως ο  ίδιος ουδέποτε είχε διαβιβάσει πληροφορίες που αποδίδονταν σε αυτόν. Απλώς άλλος συνάδελφός του (ανώτερός του) χρησιμοποιούσε τον κωδικό του».

Προσεχώς ολοκληρώνεται η έρευνα των ποινικών ανακριτών που διορίστηκαν από τον γενικό εισαγγελέα για να εξετάσουν  πιθανά αδικήματα διαφθοράς από μέλη της Αστυνομίας σε σχέση με τον τετραπλό φόνο και την «γκάφα» με τους Σέρβους εκτρελεστές, που ενημερώθηκαν από μέλος της Interpol Κύπρου ότι τους ανέμεναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE