ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν παραδέχονται τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν παραδέχονται τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου

Αρνήθηκαν ενοχή στις 94 συνολικά κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου, για αδικήματα που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, πλημμελή άσκηση υπηρεσιακών καθηκόντων και αδικήματα του περί Δήμων και Κοινοτήτων Νόμου.

Τα αδικήματα, που φέρεται να διαπράχθηκαν την περίοδο 2014-2015, προέκυψαν λόγω της μη έγκαιρης αποστολής των πρακτικών των συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου στην Επαρχιακή Διοίκηση και ως εκ τούτου, την υλοποίηση αποφάσεων για έργα και δράσεις που δεν είχαν ακόμη εγκριθεί επίσημα από τον Έπαρχο.

Η ακρόαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2017, ενώ όλοι παραμένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, και ο τέως κοινοτάρχης του πρώην συνοικισμού Κολοσσίου, Ενορία Απόστολος Ανδρέας -  το οποίο ενοποιήθηκε με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κολοσσίου - για 14 κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση εξουσίας.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE