ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό τέλος για την μητέρα που γέννησε τα δίδυμα της και «έσβησε» - Δεν τα κατάφεραν τελικά τα νεογνά

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό τέλος για την μητέρα που γέννησε τα δίδυμα της και «έσβησε» - Δεν τα κατάφεραν τελικά τα νεογνά

Η 42χρονη παρουσίασε υψηλή πίεση και κατέρρευσε καθώς πήγαινε πριν λίγες μέρες σε μαιευτήριο της Αθήνας για να γεννήσει.

Στον απόηχο της τραγωδίας με τη 42χρονη έγκυο που πέθανε λίγο πριν γεννήσει, οι τοπικές κοινωνίες στην Κάρυστο και στα Στύρα συγκλονίζονται ξανά από μία ακόμη δυσάρεστη είδηση, αφού και τα δίδυμα μωράκια της έχασαν την μάχη για τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη παρουσίασε υψηλή πίεση και κατέρρευσε καθώς πήγαινε πριν από μερικές μέρες σε μαιευτήριο της Αθήνας για να γεννήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε έξω από την κλινική και, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, αυτές δεν απέφεραν καρπούς.

Κατάφεραν ωστόσο να φέρουν στον κόσμο να δύο μωράκια, τα οποία φαίνονταν αρχικά να έχουν αρκετές ελπίδες να επιβιώσουν.

 Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρει το eviatop.gr, τελικά άφησαν την τελευταία τους πνοή και τα δίδυμα αγγελούδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*