Τι συνέβη στην εκπομπή που συμμετέχει η Τζώρτζια Παναγή; Ζητούσαν γιατρό στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ

Τι συνέβη στην εκπομπή που συμμετέχει η Τζώρτζια Παναγή; Ζητούσαν γιατρό στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απρόοπτο συμβάν τάραξε τα «ήρεμα νερά» της εκπομπής «Ξαναδέστε τους». Η Μαίρη Συνατσάκη ζητούσε για ιατρική βοήθεια με τον Μουτσινά να ρωτά στον αέρα αν υπάρχει γιατρό στο κανάλι. Ανησύχησε και η δική μας Τζώρτζια Παναγή

Ρούχα, βραβεία, γέλιο και σχολιασμό είχε αρχικά η εκπομπή Ξαναδέστε τους, όπως κάθε μέρα. Στο τέλος ενός πλάνου ακούστηκε η Μαίρη Συνατσάκη τη στιγμή που ζητούσε μια κρέμα με τον Νίκο Μουτσινά να την κοιτάζει και να ρωτάει on air αν υπάρχει στο κανάλι γιατρός.

Αρχικά πίστεψαν ότι κάνει πλάκα με τον παρουσιαστή να διευκρινίζει: «Υπάρχει κάποιος γιατρός στο κανάλι γιατί έχει τσιμπήσει κάτι τη Μαίρη και πρήζεται; Πρήζεται κανονικά δεν κοροϊδεύω» με την παρουσιάστρια να δείχνει τι της έχει συμβεί.

Δείτε το απόσπασμα

Από PeopleGreece.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE