Ομογενείς στις Η.Π.Α ψηφίζουν Τράμπ για να απελευθερωθεί η Κύπρος - VIDEO

Ομογενείς στις Η.Π.Α ψηφίζουν Τράμπ για να απελευθερωθεί η Κύπρος - VIDEO

Η κρίσιμη εκλογική μάχη στις Η.Π.Α έχει αρχίσει και δικαίωμα ψήφου έχουν Έλληνες και Κύπριοι της Αμερικής.

Την Δευτέρα 7/11 όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυξ» oι Ελληνοαμερικανοί Φίλοι του Τραμπ στην Αστόρια διοργάνωσαν προεκλογική συγκέντρωση με θέμα: «τι αλλαγές θα φέρει η προεδρία του Τραμπ στις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ελλάδα και την Κύπρο» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, σύμβουλο του κ. Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου και της ΠΣΕΚΑ, Φίλιπ Κρίστοφερ δήλωσε στην συγκέντρωση ότι «για να απελευθερωθεί η Κύπρος χρειάζεται η συμμαχία των ΗΠΑ και της Ρωσίας».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας ανάμεσα σε άλλα δήλωσε ότι: «η βόρεια ήπειρος είναι δική μας, τα Σκόπια είναι δίκη μας , ας βγούνε να λένε πως δεν είναι δική μας. Δεν δέχομαι την Αλβανία η οποία είναι υπόθεση δυο ωρών να καταληφθεί και τα Σκόπια να σηκώνουν ανάστημα στην Ελλάδα. Αλλά φταίνε οι πολιτικοί.»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να ενημερώσει τον Τράμπ όσο καλύτερα γίνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE