Ψήφισε στη Νέα Υόρκη ο Τραμπ εν μέσω αποδοκιμασιών και χειροκροτημάτων

Ψήφισε στη Νέα Υόρκη ο Τραμπ εν μέσω αποδοκιμασιών και χειροκροτημάτων

O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 11.00 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδας- Κύπρου) σε ένα εκλογικό κέντρο στο Μανχάταν, όπου έγινε δεκτός με ανάμεικτες αντιδράσεις από τους πολίτες: κάποιοι τον χειροκρότησαν, κάποιοι άλλοι τον γιουχάισαν, μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο μεγιστάνας έφθασε στο εκλογικό κέντρο με λιμουζίνα κι έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Μελάνια. Είχε επιλέξει να φορέσει σκούρο κοστούμι και μπλε γραβάτα, ενώ προτού πάει να ψηφίσει αντήλλαξε χειραψίες με πολίτες κι αγόρασε ένα γλυκό από ένα παιδί σε έναν υπαίθριο πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομογενείς στις Η.Π.Α ψηφίζουν Τράμπ για να απελευθερωθεί η Κύπρος - VIDEO

Από newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE