11η αγωνιστική: Είκοσι τέσσερις παίκτες στο όριο των καρτών!

11η αγωνιστική: Είκοσι τέσσερις παίκτες στο όριο των καρτών!

Αρκετοί παίκτες, 24 συνολικά βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών ενόψει της 11ης αγωνιστικής (η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21/11) και κινδυνεύουν να χάσουν το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής) της ομάδας τους.

Τους περισσότερους παίκτες στο όριο τους έχει ο Εθνικός με τέσσερις και ακολουθούν οι ΑΕΛ, Ερμής, ΑΕΖ και Δόξα με τρεις, ενώ ο ΑΠΟΕΛ και η Νέα Σαλαμίνα δεν έχουν κάποιον παίκτη στο όριο.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE