Η Αστυνομία είχε φροντίσει να γίνουν συστάσεις δυο ημέρες πριν το δυστύχημα του Αστρομερίτη

Η Αστυνομία είχε φροντίσει να γίνουν συστάσεις δυο ημέρες πριν το δυστύχημα του Αστρομερίτη

Τραγικό... Δυο ημέρες πριν από το θανατηφόρο του Αστρομερίτη, το θύμα Νικόλας Διακουρτή, είχε κληθεί από την Αστυνομία προκειμένου να του γίνουν συστάσεις σε σχέση με επικίνδυνη οδήγηση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας από το χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ο νεαρός κλήθηκε μαζί με τον πατέρα του στον Αστυνομικό Σταθμό Αστρομερίτη και έγιναν συστάσεις στον 20χρονο γιατί οδηγούσε με ταχύτητα τη μοτοσικλέτα του.

Δυστυχώς δυο ημέρες μετά ο νεαρός έχασε τη ζωή του, καθώς οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε ο Νικόλας να συγκρουστεί με όχημα που οδηγούσε 57χρονος.

Να σημειώσουμε πως οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και με την αναφορά μας δεν επιρρίπτουμε ευθύνες στον θανόντα. Σίγουρα όμως αν η ταχύτητά του δεν ήταν μεγάλη, θα υπήρχε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αντίδρασης. Ίσως η σύγκρουση να αποφευγόταν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE