ΠΑΦΟΣ: Πλοιάριο με γύρω στους 150 μετανάστες κατευθύνεται προς τον Πύργο Τυλληρίας

ΠΑΦΟΣ: Πλοιάριο με γύρω στους 150 μετανάστες κατευθύνεται προς τον Πύργο Τυλληρίας

«Συναγερμός» σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης 9/11 στις αρμόδιες κρατικές αρχές της Κύπρου μετά από πληροφορία ότι πλοιάριο που μεταφέρει μετανάστες βρίσκεται 9 ναυτικά μίλια μακριά από την Κύπρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σκάφος μεταφέρει γύρω στους 150 μετανάστες και κατευθύνεται προς το κοντινότερο λιμάνι, πιθανότατα στο Λατσί.

Το πλοιάριο παρακολουθείται από τη λιμενική και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να υποδεχτούν και να περιθάλψουν το νέο αυτό κύμα προσφύγων που φθάνει στο νησί μας.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.