«Παναγιά μου, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» Αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε ξανά η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

«Παναγιά μου, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» Αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε ξανά η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Η όμορφη παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική και το απόγευμα της Τετάρτης 9/11 εμφανίστηκε ξανά στη θέση της. Ωστόσο φαίνεται πως ακόμα δεν είναι απολύτως καλά

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους κατά τη διάρκεια που καθόταν στον καναπέ και συνομιλούσε με τον ηθοποιό Κώστα Δημητρίου αισθάνθηκε εκ νέου αδιαθεσία με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον συνεργάτη της Χάρη Παπαθεοχάρους να πάρει τη θέση της.

«Παναγιά μου δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και τον καλεσμένο της να προσθέτει πως και ο ίδιος ανησυχεί που την βλέπει να ανασαίνει με δυσκολία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.