«Αμάρτησα για το παιδί μου»! 24χρονη καλλονή έγινε συνοδός αντρών για να θρέψει τα 3 παιδιά της

«Αμάρτησα για το παιδί μου»! 24χρονη καλλονή έγινε συνοδός αντρών για να θρέψει τα 3 παιδιά της

Μπορεί να πήρε διαζύγιο από τον σύζυγο της και να ξεφύγει από μία «κατάσταση ομηρίας», όπως τη χαρακτήρισε, ωστόσο είχε τρία στόματα να θρέψει.

Έτσι, μιας και χρειαζόταν λεφτά, αποφάσισε να γίνει ένα από τα «sugar baby» μεγάλου site που διαθέτει συνοδούς σε μεγαλύτερους άνδρες, προκειμένου να ζήσει τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Η 24χρονη καλλονή από την πόλη Τουσκόν της Αριζόνα στις ΗΠΑ με το όνοματα Σαμάνθα λαμβάνει μέρος σε μία διαδικασία που νεαρές κοπέλες, κυρίως μόνες μητέρες, προσφέρουν συντροφιά σε μεγαλύτερους άνδρες, οι οποίοι τους καλύπτουν τις χρηματικές ανάγκες.

Για... περισσότερα, εξαρτάται αποκλειστικά από τις νεαρές μητέρες, οι οποίες δεν αποκλείεται να επιλέξουν μία ερωτική βραδιά με κάποιον από τους «χρηματοδότες» τους, ή ακόμη και να συνάψουν σχέση μαζί τους.

Η Σαμάνθα εργάζεται part-time ως οικονόμος σε σπίτι και μέσω του «sugar baby», με τους «sugar dadies», όπως ονομάζεται οι «σπόνσορες», συμπληρώνει το εισόδημά της, ώστε να ζήσει τα τρία ανήλικα παιδιά που έχει και να σπουδάσει ψυχολόγος, όπως είναι το όνειρό της.

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE