«Αμάρτησα για το παιδί μου»! 24χρονη καλλονή έγινε συνοδός αντρών για να θρέψει τα 3 παιδιά της

«Αμάρτησα για το παιδί μου»! 24χρονη καλλονή έγινε συνοδός αντρών για να θρέψει τα 3 παιδιά της

Μπορεί να πήρε διαζύγιο από τον σύζυγο της και να ξεφύγει από μία «κατάσταση ομηρίας», όπως τη χαρακτήρισε, ωστόσο είχε τρία στόματα να θρέψει.

Έτσι, μιας και χρειαζόταν λεφτά, αποφάσισε να γίνει ένα από τα «sugar baby» μεγάλου site που διαθέτει συνοδούς σε μεγαλύτερους άνδρες, προκειμένου να ζήσει τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Η 24χρονη καλλονή από την πόλη Τουσκόν της Αριζόνα στις ΗΠΑ με το όνοματα Σαμάνθα λαμβάνει μέρος σε μία διαδικασία που νεαρές κοπέλες, κυρίως μόνες μητέρες, προσφέρουν συντροφιά σε μεγαλύτερους άνδρες, οι οποίοι τους καλύπτουν τις χρηματικές ανάγκες.

Για... περισσότερα, εξαρτάται αποκλειστικά από τις νεαρές μητέρες, οι οποίες δεν αποκλείεται να επιλέξουν μία ερωτική βραδιά με κάποιον από τους «χρηματοδότες» τους, ή ακόμη και να συνάψουν σχέση μαζί τους.

Η Σαμάνθα εργάζεται part-time ως οικονόμος σε σπίτι και μέσω του «sugar baby», με τους «sugar dadies», όπως ονομάζεται οι «σπόνσορες», συμπληρώνει το εισόδημά της, ώστε να ζήσει τα τρία ανήλικα παιδιά που έχει και να σπουδάσει ψυχολόγος, όπως είναι το όνειρό της.

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE