«Βόμβα» από Ιωνά: H UEFA προτίθεται να αποκλείσει Κυπριακές ομάδες από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

«Βόμβα» από Ιωνά: H UEFA προτίθεται να αποκλείσει Κυπριακές ομάδες από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

«Κόκκινοι» φάκελοι έρχονται το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και παρά το γεγονός ότι οι πλείστες περιπτώσεις μπαίνουν στα συρτάρια, στην UEFA είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι. Αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Υπ. Δικαιοσύνης προειδοποιώντας ότι οι υποψίες για στημένα μας βάζουν σε μπελάδες.

Για τις ανησυχητικές διαστάσεις που λαμβάνουν τα φαινόμενα της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων σε σημείο που η UEFA έχει προειδοποιήσει ότι ως χώρα βρισκόμαστε στις πιο ψηλές θέσεις για τις χώρες στις οποίες υπάρχουν υποψίες για εμπλοκή σε προσυνενοουμένους αγώνες και πως προτίθεται να αποκλείσει κυπριακές ομάδες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μίλησε εντός της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής o Iωνάς Νικολάου

Συνεπώς, το Υπουργείο προωθεί Νομοσχέδιο για την Καταπολέμηση της χειραγώγησης το οποίο θα ρυθμίζει τα αδικήματα χειραγώγησης και περιλαμβάνει διατάξεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των διωκτικών Αρχών παρέχοντας τους τα αναγκαία ανακριτικά εργαλεία, περιλαμβανομένης της δυνατότητας συλλογής δεδομένων τηλεφωνικών συνομιλιών και αποκάλυψης λογαριασμών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE