Φωτογραφίες με αναζητούμενα πρόσωπα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία! Ζητά τη βοήθεια του κοινού

Φωτογραφίες με αναζητούμενα πρόσωπα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία! Ζητά τη βοήθεια του κοινού

Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού για αναγνώριση και εντοπισμό των προσώπων που φαίνονται στις φωτογραφίες, που δημοσιεύονται πιο κάτω.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, φέρονται να σχετίζονται με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στα Γήπεδα, που διαπράχθηκαν στις 6 Νοεμβρίου 2016, στο Τσίρειο Στάδιο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και του Εθνικού Άχνας.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805020, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό Αριθμό 1460.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE