ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Χαροπαλεύει η γυναίκα που παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Χαροπαλεύει η γυναίκα που παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό

Ως πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της γυναίκας που τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα στην Πάφο.

Το ατύχημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης 10/11, όταν η 56χρονη Βρετανίδα που περπατούσε πεζή στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό που ερχόταν από τη Χλώρακα με κατεύθυνση τους Τάφους των Βασιλέων.

Η 56χρονη Βρετανίδα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και για τον λόγο κρίθηκε η μεταφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού όπως μεταδώσαμε σε άλλο δημοσίευμα η ίδια διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμοραγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για 56χρονη! Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE