Η Νιτσού δεν ήταν η Ελένη η πόρνη - Η απόφαση του δικαστηρίου

Η Νιτσού δεν ήταν η Ελένη η πόρνη - Η απόφαση του δικαστηρίου

Δικαιώθηκε η συγγραφέας Αννίτα Νικολάου από το δικαστήριο αναφορικά με διαμάχη που εκτυλισσόταν τα τελευταία χρόνια για το εάν η «Ελένη η πόρνη» ήταν η πρώην ιερόδουλη Ελένη Σωκράτους (Νιτσού).

Το επαρχιακό δικαστήριο σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», απέρριψε  την αξίωση της πρώην ιερόδουλης για αποζημιώσεις ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ.

Η Νιτσού σύμφωνα με την αγωγή που καταχώρησε υποστήριζε ότι η συγγραφέας εκμεταλλεύτηκε την σχέση εμπιστοσύνης και εχεμύθειας που είχαν αναπτύξει καθώς η Αννίτα Νικολάου της παρουσιαζόταν ως μια γυναίκα που την συμπονούσε και που ήθελε να την στηρίξει ψυχολογικά.

Με την αγωγή της επίσης τόνιζε το γεγονός ότι οι πληροφορίες αυτές ήταν ιδιωτικές και εμπιστευτικές και με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν στο βιβλίο και έπειτα στην τηλεοπτική ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1 2009-11 την εξευτέλιζαν και την διέσυραν.

Το Δικαστήριο δικαίωσε την συγγραφέα αφού έκρινε ότι η ηρωίδα του βιβλίου δεν μπορεί να ταυτιστεί πλήρως με την ενάγουσα καθώς κατά τον ουσιώδη χρόνο υπήρχαν κι άλλες ιερόδουλες με τον όνομα Ελένη και ο ισχυρισμός θωρήθηκε ανυπόστατος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE