ΜΑΖΩΤΟΣ: Στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κυνηγός – Εξερράγη το όπλο του

ΜΑΖΩΤΟΣ: Στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κυνηγός – Εξερράγη το όπλο του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής (13/11) κυνηγός μετά από τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα κυνηγός φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο δεξί χέρι καθώς εξερράγη η θαλάμη του κυνηγετικού του όπλου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, γύρω στις 9:45 το πρωί της Κυριακής (13/11) λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γ.Ν. Λάρνακας πως γύρω στις 9:35 το πρωί μεταφέρθηκε από φιλικό του πρόσωπο, 77χρονος κυνηγός ο οποίος τραυματίστηκε στην περιοχή του Μαζωτού.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 77χρονος κυνηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εξερράγη η θαλάμη του κυνηγετικού του όπλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 77χρονος υπέστη μεγάλο θλαστικό τραύμα στο δεξί του φρύδι, κάταγμα εγγύς φάλαγγας μέσω δάκτυλου του δεξιού χεριού του.

Στον 77χρονο έγινε συρραφή των τραυμάτων και απελύθη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE