Full in love η Άντρεα Κυριάκου: «Είσαι τα πάντα για μένα» γράφει για τον Μερκή

Full in love η Άντρεα Κυριάκου: «Είσαι τα πάντα για μένα» γράφει για τον Μερκή

Ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της Κυπριακής Showbiz είναι το μοντέλο και δημοσιογράφος Άντρεα Κυριάκου και ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Μερκής.

Οι δύο νέοι που προετοιμάζουν και το γάμο τους που θα γίνει μέσα στο 2017 είναι απόλυτοι ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να εκφράσουν τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο.

Έτσι λοιπόν η κριτής των καλλιστείων ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον Γιώργο της, στον οποίο δίνει ένα τρυφερό φιλί και γράφει: «My all» (τα πάντα για μένα).

Όπως είναι λογικό η φωτογραφία κέρδισε περισσότερα από 1000 likes σε λίγες ώρες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE