Που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (13/11) η Χριστιάνα Αριστοτέλους; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (13/11) η Χριστιάνα Αριστοτέλους; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H όμορφη παρουσιάστρια πέραν από την τηλεοπτική της εκπομπή καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στον Alpha Κύπρου, έχει και άλλες ασχολίες και υποχρεώσεις. Γι αυτό δεν σταματά να δουλεύει ούτε τα Σαββατοκύριακα.

 Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους που το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στο νέο κατάστημα της αλυσίδας AΛΦΑ-ΜΕΓΑ  που εγκαινιάστηκε στα Λατσιά,  φωτογραφήθηκε με κόσμο και «έντυσε» με μουσική το όλο event καθώς όπως είναι γνωστό είναι και  ραδιοφωνική παραγωγός του Klik Fm.

Η Χριστιάνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram  την πιο κάτω φωτογραφία όπου ποζάρει με την ηθοποιό Δανάη Χρίστου αλλά και την Κάτια Θεοδότου.

Άλλωστε η Κύπρια παρουσιάστρια είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας των υπεραγορών AΛΦΑ ΜΕΓΑ και βρίσκεται πάντα σε κάθε εκδήλωσή τους, ώστε να στηρίξει και αυτή με τον τρόπο της και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE