ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Η απειλή του «Τήλλυρου» πριν πυροβολήσει - «Τζιαί ‘σένα τζιαί τον γιό σου!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Η απειλή του «Τήλλυρου» πριν πυροβολήσει - «Τζιαί ‘σένα τζιαί τον γιό σου!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι διαφορές που είχε με τον Μάριο Μπενάκη και τον γιό του «όπλισαν» τον Παναγιώτη Ανδρέου, άλλως «Τήλλυρο», ο οποίος καταζητείται για απόπειρα φόνου.

Το περιστατικό όπως ήδη αναφέραμε, σημειώθηκε γύρω στις 12:30 τα ξημερώματα ης Δευτέρας (14/11) στους Αγίου Ομολογητές έξω από τον σύλλογο «Ένωση Αγίων Ομολογητών». Προηγουμένως εντός του υποστατικού ο «Τήλλυρος» διαπληκτίστηκε με τον Μπενάκη και ακούστηκε να λέει: «Εννά σε σκοτώσω, τζιαί ‘σένα τζιαί τον γιό σου!».

Ο Μπενάκης στο άκουσμα της απειλής ειδοποίησε τον 23χρονο Θ.Θ., ο οποίος μετέβη στη σκηνή μαζί με τη σύζυγό του. Ο «Τήλλυρος» τότε πυροβόλησε κατά του οχήματος του Θ.Θ. και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Οι ακριβείς συνθήκες για την ώρα δεν είναι γνωστές, αν και μαρτυρία από τη σκηνή της απόπειρας αναφέρει πως ο «Τήλλυρος» πυροβόλησε από το μπαλκόνι διαμερίσματος πολυκατοικίας, έναντι του οικήματος όπου στεγάζεται οσύλλογος Ένωση Αγίων Ομολογητών.

Με κάποιο τρόπο το οίκημα και το διαμέρισμα συνδέονται.

Στο παρελθόν, η Αστυνομία κλήθηκε να ασχοληθεί με υποθέσεις ναρκωτικών και τζόγου που αφορούν τα συγκεκριμένα σημεία...

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, παρουσιάζουμε το όχημα του Θ.Θ., το οίκημα της Ένωσης Αγ. Ομολογητών, καθώς και την είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το εν λόγω διαμέρισμα.

Φάνης Μακρίδης

Διαβάστε ακόμη: 

Απόπειρα φόνου στους Αγ. Ομολογητές με πυροβολισμούς: «Έννα σε σκοτώσω» - Καταζητείται ο ύποπτος

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE