Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Σε είκοσι μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, το οποίο είναι το δεύτερο που θα βγει στην κυκλοφορία μετά τον ξαφνικό θάνατό του.

Την αποκάλυψη έκανε ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Το ρεκόρ έχει ήδη γίνει με 17 εβδομάδες στο Νούμερο 1! Αυτή την εβδομάδα είναι στο νούμερο 2 ο Παντέλος! Δεν πτοούμαστε σε 20 μέρες έρχεται καινούργιο τραγούδι και θα κάτσει 200 εβδομάδες στην κορυφή!!! P.q. ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE