Υποσχέθηκε να φάει έντομα αν βγει ο Τραμπ και το έκανε! ΒΙΝΤΕΟ

Υποσχέθηκε να φάει έντομα αν βγει ο Τραμπ και το έκανε! ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκλογικός αναλυτής Σαμ Γουάνγκ έχασε το στοίχημα και το πλήρωσε live

Σε μία επίδειξη σιγουριάς και υπερβολής, ο ειδικός εκλογικός αναλυτής Σαμ Γουάνγκ είχε δηλώσει πως εάν ο υποψήφιος των Rεπουμπλικάνων νικήσει, τότε θα φάει έντομα. Κάτι που τελικά έγινε καθώς ο Τραμπ διέψευσε πανηγυρικά όλα τα προγνωστικά και τις δημοσκοπήσεις.

Ο δρ. Σαμ Γουάνγκ, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του CNN, αφού πρώτα παραδέχτηκε την ήττα του, ανέφερε πως «όπως ο Ιωάννης ο Βαπτιστής στην ερημιά έφαγε ακρίδες με μέλι έτσι και εγώ θεωρώ πως βρίσκομαι στην ερημιά, καθώς, όπως και να το κάνουμε, έκανα λάθος πρόβλεψη όπως αρκετός κόσμος. Κανείς όμως δεν έκανε τη δική μου δήλωση. Για αυτό θα πληρώσω».

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE