ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Η Αστυνομία καταζητεί δυο άντρες και μια γυναίκα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Η Αστυνομία καταζητεί δυο άντρες και μια γυναίκα

Η Αστυνομία καταζητεί τρεις Βρετανούς, δύο άνδρες και μία γυναίκα, για υποθέσεις που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η υπεύθυνη κρατήσεων ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα κατάγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι στις 15 Ιουλίου 2016, 37χρονη από τη Βρετανία έκανε κράτηση μέσω διαδικτύου για διαμονή μίας εβδομάδας, από τις 20 – 27 Ιουλίου 2016, για δύο Βρετανούς, ηλικίας 22 και 29 χρόνων.

Το κόστος για τη διαμονή των δύο νεαρών στο ξενοδοχείο, η οποία πραγματοποιήθηκε, ανήλθε στα 1.596 ευρώ και η 37χρονη το εξόφλησε με πιστωτική κάρτα.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 το ξενοδοχείο πληροφορήθηκε από την εταιρεία JCC Payment Systems Ltd ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή δεν έγινε αποδεκτή από τον κάτοχο της τραπεζικής κάρτας και ότι επρόκειτο για απάτη.

Το χρηματικό ποσό επιστράφηκε στον κάτοχο της κάρτας ο οποίος φαίνεται να είναι άλλο πρόσωπο και όχι η 37χρονη.

Εναντίον των δύο νεαρών και της 37χρονης εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE