Έβαλε τέλος στις φήμες η Ζέτα Μακρυπουλια! Χώρισε τελικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Έβαλε τέλος στις φήμες η Ζέτα Μακρυπουλια! Χώρισε τελικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί φήμη χωρισμού για το ζευγάρι,αφού πρόκειται για μια είδηση που την έχουμε διαβάσει πολλές φορές στο παρελθόν οπότε δεν μας κάνει εντύπωση.

Ωστόσο, αυτή τη φορά αναπαράχθηκε τόσο πολύ και στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς άμεση απάντηση του ζευγαριού και πολλοί πιστέψαμε ότι ίσως να είναι και αλήθεια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια όμως, θέλοντας να «κλείσει στόματα» ανέβασε για πρώτη φορά μία φωτογραφία μαζί με τον Κύπριο τραγουδιστή! Η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική της ζωή...

Όπως βλέπετε, το ζευγάρι απεικονίζεται στον καναπέ μαζί με την σκυλίτσα τους, Ζανή. Η φωτογραφία συνοδεύεται από μια καρδιά με φτερά και την λεζάντα: «Happy Family».

Όπως καταλαβαίνετε, η σχέση της Ζέτας και του Μιχάλη πηγαίνει από το καλό το καλύτερο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE