Aνεξήγητο ιατρικό φαινόμενο: Τα αδέλφια που παραλύουν με το που δύσει ο ήλιος

Aνεξήγητο ιατρικό φαινόμενο: Τα αδέλφια που παραλύουν με το που δύσει ο ήλιος

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο 13χρονος Shoaib Ahmed και ο 9χρονος αδελφός του Abdul Rasheed είναι σαν οποιαδήποτε άλλα παιδιά που παίζουν συνέχεια έξω.

Ωστόσο, όταν ο ήλιος δύει τα αδέλφια από το Πακιστάν παραλύουν, ανήμπορα να κινηθούν ή να μιλήσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου. Η σπάνια αρρώστιά τους παραμένει μυστήριο για την ιατρική κοινότητα.

Τα δύο αδέλφια έχουν το παρατσούκλι τα «ηλιακά αγόρια» και από την αρχή του τρέχοντος έτους ζουν σε ένα νοσοκομείο στο Ισλαμαμπάντ, του Πακιστάν ενώ έχουν υποβληθεί σε περισσότερα από 300 τεστ.

Image result for Shoaib Ahmed abdul Rasheed

Όπως υποστηρίζουν οι γιατροί, είναι πιο πιθανό η πάθησή τους να σχετίζεται με τη γενετική καθώς η μητέρα και ο πατέρας των αγοριών είναι πρώτα ξαδέρφια, μια συνηθισμένη πρακτική στο Πακιστάν, αναφέρει το sciencealert.com.

Πηγή: NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE