ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύσκολες ώρες για 88χρονο - Καλούσε επανειλημμένα σε βοήθεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύσκολες ώρες για 88χρονο - Καλούσε επανειλημμένα σε βοήθεια

Με τις άμεσες ενέργειες μελών της Αστυνομίας, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 15/11 στο διαμέρισμά του στη Λεμεσό, 88χρονος, ο οποίος καλούσε σε βοήθεια.

Ο 88χρονος καλούσε σε βοήθεια επανειλημμένα ενώ βρισκόταν εντός του διαμερίσματός του. 

Μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη, μετέβη στη σκηνή, όπου κατάφερε και εισήλθε εντός του διαμερίσματος (παραβιάζοντας την πόρτα) και εντόπισε στο έδαφος τον 88χρονο, ο οποίος καλούσε βοήθεια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.  

Το μέλος της Αστυνομίας παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 88χρονο, ενώ στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οκτώ μήνες πριν τις κάλπες: Το πολιτικό σκηνικό σε αναβρασμό - Από το Άλμα στο ΕΛΑΜ - Οι νέοι «πρωταγωνιστές»

Οκτώ μήνες πριν τις κάλπες: Το πολιτικό σκηνικό σε αναβρασμό - Από το Άλμα στο ΕΛΑΜ - Οι νέοι «πρωταγωνιστές»

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, παρότι οι κάλπες απέχουν ακόμη οκτώ μήνες. Οι βουλευτικές εκλογές του 2026 δεν θα είναι μια τυπική αναμέτρηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE