Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Ο Σάββας Πούμπουρας, ο παρουσιαστής της πετυχημένης ταξιδιωτικής εκπομπής του ΡΙΚ
«Χωρίς Αποσκευές» είναι από τη φύση του χαμηλών τόνων και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφό του Αρετή, με την οποία είναι μαζί πέντε ολόκληρα χρόνια.
Το ζευγάρι «συνέλαβε» ο φακός του περιοδικού You το περασμένο Σάββατο, 12/11, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνει τα ψώνια και τη βόλτα του πιασμένο χέρι-χέρι, μετά το τέλος της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”.
Η αγαπημένη του Σάββα Πούμπουρα ακούει στο όνομα Αρετή και ο παρουσιαστής δηλώνει ερωτευμένος όποτε και αν ερωτηθή. Όμως αρνείται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την αγαπημένη του, θέλοντας να την προστατεύσει.
η
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις