«Διεφθαρμένος ο Κουτσοκούμνης, έκανε συμβούλια μόνος του»(audio)

«Διεφθαρμένος ο Κουτσοκούμνης, έκανε συμβούλια μόνος του»(audio)

Σε δριμεία επίθεση εναντίον του Κωστάκη Κουτσοκούμνη προχώρησε ξανά, ο Μάριος Παναγή!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο πρώην διεθνής διαιτητής χαρακτήρισε τον επιτετραμμένο της FIFA για το ελληνικό ζήτημα, ως «μέρος της διαφθοράς του κυπριακού ποδοσφαίρου». 

Καλούμενος να δικαιολογήσει τις θέσεις του, έκανε λόγο για σωρεία παραβάσεων του Κουτσοκούμνη ως προέδρου της ΚΟΠ (ανάμεσα στις οποίες και συμβούλια που έκανε… μόνος του), ενώ ισχυρίστηκε ότι διαθέτει και έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.

Διαβάστε, αλλά και ακούστε τις δηλώσεις του, πατώντας ΕΔΩ...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE