Κάηκε κι άλλο όχημα! Αυτή τη φορά ένα ημιφορτηγό στην Πάφο

Κάηκε κι άλλο όχημα! Αυτή τη φορά ένα ημιφορτηγό στην Πάφο

Φωτιά σε ημιφορτηγό όχημα έθεσε σε άμεση κινητοποίηση τα ξημερώματα την Πυροσβεστική υπηρεσία και την Αστυνομία Πάφου.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε στο ημιφορτηγό όχημα που είναι ιδιοκτησίας εταιρείας με υλικά οικοδομής στη 1:40 και ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο στη Λεωφόρο Έμπας.

Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν τόσο μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας όσο και της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά άρχισε από το εσωτερικό του οχήματος. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις θα επαναρχίσουν το πρωί της Πέμπτης (17/11).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.