ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κακόβουλη φωτιά μέχρι και σε Pet Shop

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κακόβουλη φωτιά μέχρι και σε Pet Shop

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) σε κατάστημα στη Λευκωσία, το οποίο ασχολείται με την πώληση ζωοτροφών και κατοικίδιων.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο και στο εσωτερικό του καταστήματος.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE