ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα- Αναποδογύρισε το όχημα - Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο 35χρονη

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα- Αναποδογύρισε το όχημα - Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο 35χρονη

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε 35χρονη μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11) στο δρόμο Αγίας Παρασκευής στην Γερμασόγεια

Η 35χρονη οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, κτύπησε στο πεζοδρόμιο και στην συνέχεια στο ανάχωμα με αποτέλεσμα το όχημά της να ανατραπεί . 

Στην σκηνή κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο καθώς η οδηγός είχε εγκλωβιστεί.

Η 35χρονη απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα αριστερού βραχίονα και κάταγμα μύτης και κρατήθηκε για νοσηλεία.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE