ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα- Αναποδογύρισε το όχημα - Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο 35χρονη

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα- Αναποδογύρισε το όχημα - Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο 35χρονη

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε 35χρονη μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11) στο δρόμο Αγίας Παρασκευής στην Γερμασόγεια

Η 35χρονη οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, κτύπησε στο πεζοδρόμιο και στην συνέχεια στο ανάχωμα με αποτέλεσμα το όχημά της να ανατραπεί . 

Στην σκηνή κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο καθώς η οδηγός είχε εγκλωβιστεί.

Η 35χρονη απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα αριστερού βραχίονα και κάταγμα μύτης και κρατήθηκε για νοσηλεία.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE