ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών καταδικάζει την τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του Πρ. της ΚΟΠ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών καταδικάζει την τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του Πρ. της ΚΟΠ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου καταδικάζει με αποτροπιασμό την τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία εταιρείας συμφερόντων του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη στη Λεμεσό, εκφράζοντας την λύπη, δυσανασχέτηση και απογοήτευση για το συμβάν.

«Η νέα επίθεση θα πρέπει να προβληματίσει όλους και να υπάρξει άμεση και συστηματική αντίδραση από τις αρμόδιες αρχές και σχολαστική διερεύνηση σε βάθος έτσι ώστε να εντοπιστούν οι δράστες που δεν είναι άλλοι από αυτούς που δεν θέλουν το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Διαιτητών.

Και καλεί για ακόμη μία φορά την πολιτεία και ιδιαίτερα τον Υπουργό Δικαιοσύνης καθώς και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, όπως ενεργήσουν άμεσα και αποτελεσματικά για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστά ονόματα της κυπριακής κοινωνίας συμμετέχουν στην ΜΙΝΕΡΒΑ του Κουτσοκούμνη

ΒΟΜΒΑ ΜΙΝΕΡΒΑ: Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζουν το κλειστό κύκλωμα

ΒΟΜΒΑ MINERVA: «Ενν καλύτερα να φύγεις που δαμε» - Η 3η βομβιστική επίθεση εναντίον Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Γυαλιά καρφιά» η ασφαλιστική του Κουτσοκούμνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η έκρηξη βόμβας σε γραφεία στην Λεμεσό είχε στόχο τον Κουτσοκούμνη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top