Ξέσπασε ο Κώστας Μαλέκκος: «Ντροπή σας κύριοι εκεί στο ΑΠΟΕΛ…»

Ξέσπασε ο Κώστας Μαλέκκος: «Ντροπή σας κύριοι εκεί στο ΑΠΟΕΛ…»

Δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις και σε τόσο έντονο ύφος ο Κύπριος παικταράς και πλέον προπονητής, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως το ποτήρι για τον ίδιο έχει ξεχειλίσει.

Ο λόγος για τον 45χρονο Κώστα Μαλέκκο, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε και στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ  με μεγάλη επιτυχία. Πλέον συμμετέχει σε φιλανθρωπικούς και άλλους αγώνες με την ομάδα παλαιμάχων του ΑΠΟΕΛ η οποία όπως καταγγέλλει μέσω Facebook δεν τυγχάνει της αντιμετώπισης που της αξίζει.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ντροπή σας κύριοι εκεί στο ΑΠΟΕΛ, μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι παλαίμαχοι από το ίδιο τους το σωματείο. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες αλλά μου είναι αδιανόητο ότι το μεγαλύτερο σωματείο στην Κύπρο δεν μπορεί να πληρώσει ένα λεωφορείο για να μεταβεί η αποστολή στη Λεμεσό για το φιλικό ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ και αυτά τα 11 άτομα που πήγαμε να ξεφτιλιζόμαστε γιατί δεν μπορεί να γίνει μια σωστή οργάνωση»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE