Νέες «βόμβες» Μάριου Παναγή: «Κύπριοι διαιτητές στήνουν ματς και το ξέρει ο Κουτσοκούμνης»

Νέες «βόμβες» Μάριου Παναγή: «Κύπριοι διαιτητές στήνουν ματς και το ξέρει ο Κουτσοκούμνης»

Καταγγελίες που σοκάρουν από τον πρώην διεθνή Κύπριο διαιτητή, Μάριο Παναγή. Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»., ο κύριος Παναγή δεν… κρύφτηκε!

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κύπριος πρώην διαιτητής Μάριος Παναγή.
 
Ο πρώην διεθνής διαιτητής μίλησε για τη βομβιστική επίθεση στην ασφαλιστική εταιρία του κ. Κουτσοκούμνη, αλλά και για τις κατηγορίες διαφθοράς ενάντια στον πρόεδρο της κυπριακής ομοσπονδίας.
 
Αναλυτικά όσα είπε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE